Hit the Sky

Avusturya Alpleri, St. Christoph
Hit the Sky Genel
Hit the Sky Genel
Hit the Sky Genel
Hit the Sky Genel
Hit the Sky Genel
Image More +52 fotoğraf
Hit the Sky
St. Christoph 6 Avusturya Alpleri, St. Christoph

Hit the Sky misafirlere Sankt Anton am Arlberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ve Maiensee Kayak Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 9,8 mi (15,7 km) ve Warth-Schroecken Kayak Merkezi ile 18,5 mi (29,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Hit the Sky ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 73 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x