Apart Sailers

Lechtal Alpleri, Sankt Anton am Arlberg
Apart Sailers Öne Çıkan Resim
Apart Sailers Dış Mekan
Apart Sailers Dış Mekan
Apart Sailers Dış Mekan
Apart Sailers Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Apart Sailers
ARLBERGSTRASSE 11 Lechtal Alpleri, Sankt Anton am Arlberg

Apart Sailers misafirlere Sankt Anton am Arlberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Rendl Kayak Teleferiği ve Gampen Kayak Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lech-Oberlech-Zuers Kayak Merkezi ile 7,3 mi (11,8 km) ve St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Apart Sailers misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.3 ve 11 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dağ Evi, Sauna (The Gardener)
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), Sauna (Panorama Queen)
Deluxe
Deluxe Dağ Evi, Sauna (Stanton Lounger)
Design
Design Apart Daire (Little Luck)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x