Hinsuay Namsai Resort Hotel

Tayland Doğu Sahili, Chakphong
Hinsuay Namsai Resort Hotel Genel
Hinsuay Namsai Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Hinsuay Namsai Resort Hotel Dış Mekan
Hinsuay Namsai Resort Hotel Dış Mekan
Hinsuay Namsai Resort Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hinsuay Namsai Resort Hotel
250 Moo 2 Sakpong Klang Tayland Doğu Sahili, Chakphong

Klaeng bölgesindeki Hinsuay Namsai Resort Hotel konaklamanızda, Rayong Botanical Garden ve Rim Pae Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Laem Mae Phim Plajı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Suan Son Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Taruer Tangkae misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 170 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x