Baan Baitan Resort

Tayland Doğu Sahili, Chakphong
Baan Baitan Resort Öne Çıkan Resim
Baan Baitan Resort Dış Mekan
Baan Baitan Resort Dış Mekan
Baan Baitan Resort Dış Mekan
Baan Baitan Resort İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Baan Baitan Resort
240 Moo 1, Tambon Chakphong Tayland Doğu Sahili, Chakphong

Klaeng bölgesindeki Baan Baitan Resort konaklamanızda, Rayong Botanical Garden ve Khao Laem Ya Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Laem Mae Phim Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Suan Son Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Kır Evi
Deluxe
Deluxe Kır Evi
Room
Executive Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x