Hinoki Hotel

Chiang Mai
Hinoki Hotel Öne Çıkan Resim
Hinoki Hotel Dış Mekan
Hinoki Hotel Oda Manzaraları
Hinoki Hotel Banyo Tipleri
Hinoki Hotel Banyo Tipleri
Image More +36 fotoğraf
Hinoki Hotel
308 Moo 1, Chang Phueak, Muang , Chiang Mai

Hinoki Hotel misafirlere Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesinde, Chiang Mai Uluslararası Sergi ve Kongre Merkezi ve Chiang Mai Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 4 mi (6,5 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Signature
Signature İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Royal Süit, 2 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x