Himalaya Guest House

Katmandu Vadisi, Bhaktapur
Himalaya Guest House Genel
Himalaya Guest House Genel
Himalaya Guest House Genel
Himalaya Guest House Genel
Himalaya Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Himalaya Guest House
Gahiti- 12 Katmandu Vadisi, Bhaktapur

Himalaya Guest House konaklamanızda, Bhaktapur merkezinde, Taumadhi Meydanı ve Pottery Meydanı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Peacock Window (Tavus Kuşu Penceresi) ile 0,1 km (0,1 mil) ve Bhairabnath Temple ile 0,1 km (0,1 mil) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ücretli su parkı gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Köşe
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x