Hilton Garden Inn Orenburg

Volga (bölge), Orenburg
Hilton Garden Inn Orenburg Genel
Hilton Garden Inn Orenburg Genel
Hilton Garden Inn Orenburg Genel
Hilton Garden Inn Orenburg Genel
Hilton Garden Inn Orenburg Genel
Image More +47 fotoğraf
Hilton Garden Inn Orenburg
26 Marshala Zhukova Street Volga (bölge), Orenburg

Hilton Garden Inn Orenburg misafirlere Orenburg merkezinde, Shevchenko Askeri Hapisanesi Müzesi ve Çocuk ve Gençlik Yaratıcılık Sarayı Lora Moda Tiyatrosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Orenburg Bölge Dram Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Orenburg State Regional Drama Theater ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Karin ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

119 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Orenburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2799 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x