Hilton Garden Inn Anchorage

Orta Güney Alaska, Anchorage
Hilton Garden Inn Anchorage Genel
Hilton Garden Inn Anchorage Genel
Hilton Garden Inn Anchorage Genel
Hilton Garden Inn Anchorage Genel
Hilton Garden Inn Anchorage Genel
Image More +40 fotoğraf
Hilton Garden Inn Anchorage
4555 Union Square Drive Orta Güney Alaska, Anchorage

Hilton Garden Inn Anchorage misafirlere Anchorage merkezinde, Business Park Wetlands Special Management Area ve Pop Carr Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Z.J. Loussac Kütüphanesi - Merkez Şube ile 0,9 mi (1,5 km) ve Campbell Creek Greenbelt Parkı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için The Garden Grille & Bar ideal; otelin bar/oturma salonu Amerika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 125 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 43-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Anchorage bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart,
Standart, Bir En Büyük (King) Boy Yataklı, Dağ Manzaralı
Bir
Bir En Büyük (King) Boy Yataklı, Hareketli Duş
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standart İki Queen Yataklı
Room
Standart King-Size Yataklı Oda
Room
Standart İki Queen Yataklı Dağ Manzaralı
Room
İki Büyük (Queen) Boy Yataklı, Engellilere Uygun
Room
Bir En Büyük (King) Boy Yataklı, Jakuzili

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x