Hilltop Hotel

Central Tokyo, Tokyo
Hilltop Hotel Genel
Hilltop Hotel Genel
Hilltop Hotel Genel
Hilltop Hotel Genel
Hilltop Hotel Genel
Image More +35 fotoğraf
Hilltop Hotel
1-1 Surugadai Kanda Chiyoda-ku Central Tokyo, Tokyo

Hilltop Hotel misafirlere Tokyo merkezinde, Tokyo Dome (Tokyo Kubbesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Tokyo İmparatorluk Sarayı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Disneyland® Tokyo ile 10,6 mi (17,1 km) ve Tokyo DisneySea® ile 11,2 mi (17,9 km) mesafede.

Japon mutfağı seven misafirler için Washoku Yamanoue ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (Japanese Style Room )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x