Hill Lily Courtyard

Kuzey Çin, Pekin
Hill Lily Courtyard Genel
Hill Lily Courtyard Genel
Hill Lily Courtyard Öne Çıkan Resim
Hill Lily Courtyard Dış Mekan
Hill Lily Courtyard Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Hill Lily Courtyard
No. 34 Dongxinlianzi Hutong Beixinhua Road, Xicheng District Kuzey Çin, Pekin

Hill Lily Courtyard misafirlere Pekin merkezinde, Zhongnanhai ve Ulusal Sahne Sanatları Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu tarihi küçük otel Wangfujing Caddesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Yasak Kent ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 11 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. 0.5 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Süit
Room
Süit
Room
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x