Hill Butik Otel

Bozcaada, Çanakkale
Hill Butik Otel Genel
Hill Butik Otel Genel
Hill Butik Otel Genel
Hill Butik Otel Yeme / İçme
Hill Butik Otel Yeme / İçme
Image More +11 fotoğraf
Hill Butik Otel
Alaybey, Dolaplı Sk. No: 36, 17680 Bozcaada/Çanakkale Bozcaada, Çanakkale

Hill Butik Otel, yüzlerce yıldır pek çok medeniyete şahitlik eden Bozcaada’nın huzurlu atmosferinde tatil yapmak isteyen konukları ağırlıyor. Adanın merkezi noktalarına ve turistik yerlerine yürüme mesafesinde bulunan tesiste konakladığınızda Bozcaada Kalesi’ni ziyaret edebilir, eski evlerin arasında keyif dolu gezintilere çıkabilirsiniz. 

Yaz aylarında otel misafirleri Ayazma Plajı başta olmak üzere adanın birbirinden güzel plajlarından denize girebilirler. Merkezde sıralanan tezgahlardan ev yapımı reçel veya şifalı otlardan satın almak ise tam bir Bozcaada klasiği. 

Otelin yer aldığı adaya her gün Geyikli İskelesi’nden hareket eden feribotlarla ulaşılabiliyor. Ayrıca ada içerisinde minibüslerle çeşitli noktalara erişim sağlamak mümkün. 

Tesisin temiz ve düzenli odalarında giysi dolabı, klima ve özel banyo mevcut. Üstelik banyo malzemeleri ile internet bağlantısından ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.  

Adaya aracıyla geçen konuklar otelin yakınlarında bulunan otoparkı kullanabilirler. Çevreyi daha havadar bir taşıtla keşfetmek istediğinizde ise tesisten yardım alarak bisiklet kiralayabilirsiniz.  

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x