Highway Otel

Yolçatı, Bolu, Mudurnu, Bolu
Highway Otel Genel
Highway Otel Genel
Highway Otel Genel
Highway Otel Genel
Highway Otel Genel
Image More +12 fotoğraf
Highway Otel
Ankara-İstanbul Otoyolu 227.Km. No:5 Elmalık Mevkii 14100 Yolçatı/Mudurnu/Bolu Mudurnu, Bolu

İstanbul-Ankara otobanı üzerinde Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Highway Outlet Center içinde yer alan Highway Otel, deneyimli personeli, lüks konaklama hizmetleri ve konforlu odalarıyla hem seyahatlerinizde hem de tatillerde keyifle konaklayabileceğiniz bir tesis.

Kartalkaya Kayak Merkezi, Abant Gölü ve Gölcük Gölü gibi turistik noktalara yakın olan otelin 53 tane sigara içilmeyen odası var. Standart, 2-3 kişilik ve suit oda seçenekleri sunan tesisin her odası ise 24 saat sıcak su, LCD TV, ücretsiz yüksek hızlı kablosu internet, Hilton tipi banyo, split klima, halı zemin, ses-ışık geçirmeyen perde ve ortopedik yatak gibi özelliklerle donatılmış.

1500 kişiye hizmet verebilen, son teknolojik ekipmanlarla donatılmış konferans ve kongre salonuna sahip otelde bowling, bilardo ve karaoke gibi etkinlikler de eğlenebilirsiniz.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan tesiste Bolu'nun taze ve organik ürünleri ile bol çeşitli kahvaltılar tadabilir, gün içinde ve akşamları ise onlarca restoranın yer aldığı yemek bölümünde, ev yemeklerinden Bolu’nun yöresel lezzetlerine ve snack menülere kadar pek çok seçenek bulabilirsiniz.

Abant Gölü mangal ve Kartalkaya kayak turları düzenleyen tesiste bölgenin doğal cennetlerini rehberli turlar ile gezebilirsiniz.

Mudurnu merkezine 26,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2+1
2+1 Suite Oda Suit
2
2 Kişilik Oda
3
3 Kişilik Oda
2+1
2+1 Suit
Fırsat
Fırsat Standart Oda
4
4 Kişilik Oda
Süit
Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x