Hidden Palms Nosara

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara
Hidden Palms Nosara Genel
Hidden Palms Nosara Genel
Hidden Palms Nosara Genel
Hidden Palms Nosara Genel
Hidden Palms Nosara Öne Çıkan Resim
Image More +72 fotoğraf
Hidden Palms Nosara
Nosara Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara

Hidden Palms Nosara misafirlere Nosara bölgesinde, okyanus kıyısında, Nicoya Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Nosara İspanyolca Enstitüsü ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Samara Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Safari Surf Okulu ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Tatil evinde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak ve mikrodalga fırın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Beaux Arts stili tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Ev
Deluxe
Deluxe Villa
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Ev
Room
Classic Ev
Room
Premier Ev
Room
Comfort Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x