Green Sanctuary Hotel

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara
Green Sanctuary Hotel Genel
Green Sanctuary Hotel Genel
Green Sanctuary Hotel Genel
Green Sanctuary Hotel Öne Çıkan Resim
Green Sanctuary Hotel Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Green Sanctuary Hotel
Playa Guiones 400m south of Bodhi Tree Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara

Green Sanctuary Hotel misafirlere Nosara bölgesinde, okyanus kıyısında, Nicoya Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Guiones Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Samara Plajı ile 13,3 mi (21,5 km) ve Nosara Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Green Sanctuary Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Shipping
Shipping Container Triple room with Terrace Garden view
Shipping
Shipping Container Double Room with Terrace
Room
Shipping Container Triple room with Terrace Poolside
Room
Shipping Container Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x