Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters

Cairns And Barrier Reef, Palm Cove
Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters Öne Çıkan Resim
Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters Dış Mekan
Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters Dış Mekan
Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters Oda Düzeni
Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters
131-133 Williams Esplanade Cairns And Barrier Reef, Palm Cove

Hibiscus On Palm Cove at Marlin Waters misafirlere Cairns (Palm Cove) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Palm Cove Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Vie Spa Palm Cove ile 0,8 mi (1,2 km) ve Wet Tropics of Queensland ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır (Second Floor)
Apart
Apart Daire (Top Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x