Alassio Palm Cove

Cairns And Barrier Reef, Palm Cove
Alassio Palm Cove Öne Çıkan Resim
Alassio Palm Cove Dış Mekan
Alassio Palm Cove Dış Mekan
Alassio Palm Cove Yerinde Yemek
Alassio Palm Cove Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Alassio Palm Cove
139 Williams Esplanade outside Cairns Cairns And Barrier Reef, Palm Cove

Alassio Palm Cove misafirlere Cairns (Palm Cove) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Palm Cove Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Kewarra Plajı ile 5,9 km (3,7 mi) ve Skyrail Rainforest Cableway ile 12,1 km (7,5 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Okyanus Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x