Heun At Fahham

Chiang Mai
Heun At Fahham Genel
Heun At Fahham Öne Çıkan Resim
Heun At Fahham Dış Mekan
Heun At Fahham Dış Mekan
Heun At Fahham Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Heun At Fahham
352/12 Charoenraj Road, Wat Ket , Chiang Mai

Heun At Fahham size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Mae Ping River ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tha Phae Kapısı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Twin
Twin Bed Room
Triple
Triple Bed Room
Room
Double Bed Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x