Hermanus AT HOME

Whale Coast, Cape Winelands
Hermanus AT HOME Öne Çıkan Resim
Hermanus AT HOME Dış Mekan
Hermanus AT HOME İç Mekan
Hermanus AT HOME İç Mekan
Hermanus AT HOME İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hermanus AT HOME
9 Arcadia Street Westcliff Whale Coast, Cape Winelands

Hermanus (Westcliff) bölgesindeki Hermanus AT HOME misafirlere Falez Yolu ve New Harbour ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Shopping Centre ile 1,3 mi (2,1 km) ve Whale Museum ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (First Floor)
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, Zemin Kat
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x