Hermanus Apartments

Whale Coast, Hermanus
Hermanus Apartments Genel
Hermanus Apartments Genel
Hermanus Apartments Genel
Hermanus Apartments Genel
Hermanus Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +74 fotoğraf
Hermanus Apartments
22 Harbour Road Whale Coast, Hermanus

Hermanus Apartments misafirlere Hermanus (Hermanus Kent Merkezi) bölgesinde, Whale Museum yakınında ve Village Square ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Old Harbour ile 0,2 mi (0,4 km) ve Shopping Centre ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Selkirks, Hermanus Apartments misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 39-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x