Heritage Plaza Accommodation

Nairobi
Heritage Plaza Accommodation Genel
Heritage Plaza Accommodation Öne Çıkan Resim
Heritage Plaza Accommodation İç Mekan
Heritage Plaza Accommodation Kahvaltı
Heritage Plaza Accommodation Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Heritage Plaza Accommodation
Eastern Bypass Utawala , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Heritage Plaza Accommodation konaklamanızda Nextgen Alışveriş Merkezi ve Southfield Mall Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Nairobi Ulusal Parkı ile 9,6 mi (15,5 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 17,4 mi (27,9 km) mesafede.

Heritage plaza, Heritage Plaza Accommodation misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x