Hera Butik Otel

Bozcaada, Çanakkale
Hera Butik Otel Genel
Hera Butik Otel Genel
Hera Butik Otel Genel
Hera Butik Otel Genel
Hera Butik Otel Genel
Image More +9 fotoğraf
Hera Butik Otel
Cumhuriyet Mah. Lale Sok. No: 15 Bozcaada/Çanakkale Bozcaada, Çanakkale

Hem yaz tatilleri hem de hafta sonu tatilleri için güzel bir destinasyon olan Çanakkale Bozcaada’da Cumhuriyet Mahallesi üzerinde Lale Sokak Kilisesi karşısında hizmet veren Hera Butik Otel, aile konforunda bir tatil sunuyor.

Bozcaada'nın tadını çıkarmak için güzel bir konumda bulunan otelde hepsi iki kişilik 4 tane oda var. Temiz ve şık bir şekilde tasarlanmış odalarda klima, uydu TV, kablosuz internet, minibar ve saç kurutma makinesi gibi olanaklar bulabilirsiniz. Bir yol üstü kafesine ve küçük bir restorana sahip olan butik otelde taze malzemelerden hazırlanan kahvaltıların ve yöresel lezzetler tadabileceğiniz ev yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

24 saat oda servisi ve günlük kat hizmetleri sağlayan otelden Bozcaada Müzesi ve Meryem Ana Kilisesi sadece 2 dakika; Bozcaada Kalesi, Tavşan Adası ve Amadeus Şarap Evi ise 15 dakika yürüyüş mesafesinde. İsterseniz Bozcaada'da araba da kiralayabilir ve 6 kilometre uzaklıktaki Ayazma Plajı, 7 kilometre uzaklıkta Habbele Plajı ve 10 kilometre uzaktaki Polente Deniz Feneri gibi adanın turistik yerlerini gezebilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x