Henik Boutique Guest House

Route 62, Bloubergstrand
Henik Boutique Guest House Genel
Henik Boutique Guest House Genel
Henik Boutique Guest House Genel
Henik Boutique Guest House Genel
Henik Boutique Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Henik Boutique Guest House
2 Drummond Rd Route 62, Bloubergstrand

Henik Boutique Guest House misafirlere Cape Town (Bloubergstrand) bölgesinde, Bloubergstrand Plajı ve Dolphin (Yunus) Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Masa Dağı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Camps Bay Plajı ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Henik Boutique Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x