Henann Prime Beach Resort

Visayan Adaları, Balabag
Henann Prime Beach Resort Genel
Henann Prime Beach Resort Genel
Henann Prime Beach Resort Genel
Henann Prime Beach Resort Öne Çıkan Resim
Henann Prime Beach Resort Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Henann Prime Beach Resort
Station 1 Visayan Adaları, Balabag

Boracay bölgesindeki Henann Prime Beach Resort misafirlere plajda, Beyaz Plaj ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Willy's Rock ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel CityMall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,3 km ve D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,4 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

154 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı (East Wing - Main Roadside)
Premier
Premier Oda (Beach Wing)
Room
Deluxe Oda (East Wing - Main Roadside)
Room
Premier Oda, Havuz Kullanımı, Plaj Kenarı (Beach Wing)
Room
Grand Oda, Deniz Manzaralı (Beach Wing)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x