Helios Beach Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Maragas
Helios Beach Studios Öne Çıkan Resim
Helios Beach Studios Dış Mekan
Helios Beach Studios Oda Düzeni
Helios Beach Studios Oda Düzeni
Helios Beach Studios Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Helios Beach Studios
Plaka Beach Decentralized Administration Of The Aegean, Maragas

Helios Beach Studios misafirlere Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Naxos Limanı ile 5,7 mi (9,1 km) ve Plaka Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x