Heliopolis Rock Residence

Kahire
Heliopolis Rock Residence Öne Çıkan Resim
Heliopolis Rock Residence Dış Mekan
Heliopolis Rock Residence İç Mekan
Heliopolis Rock Residence İç Mekan
Heliopolis Rock Residence İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Heliopolis Rock Residence
Ankara Street, Sheraton Heliopolis , Kahire

Heliopolis Rock Residence size Kahire merkezinde, City Centre Almaza Shopping Mall ve Tivoli Dome ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tahrir Meydanı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Mısır Müzesi ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Panoramic Stüdyo, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x