Hazz Hotel Baku

Absheron Region, Nasimi
Hazz Hotel Baku Genel
Hazz Hotel Baku Genel
Hazz Hotel Baku Genel
Hazz Hotel Baku Dış Mekan
Hazz Hotel Baku İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hazz Hotel Baku
Mirza Ibrahimov 51-65 Absheron Region, Nasimi

Hazz Hotel Baku misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti ve Çeşme Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 28 Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Azerbaycan Devlet Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x