Central Baku Hotel

Absheron Region, Nasimi
Central Baku Hotel Genel
Central Baku Hotel Öne Çıkan Resim
Central Baku Hotel Dış Mekan
Central Baku Hotel Dış Mekan
Central Baku Hotel Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Central Baku Hotel
Bashir Safar-Oghlu Street 143 Absheron Region, Nasimi

Central Baku Hotel Baku merkezinde, Çeşme Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Nizami Müzesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sabir Parkı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Shirvan Shahs Sarayı ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 12 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x