Hawaii Resort

Busiiro, Entebbe
Hawaii Resort Genel
Hawaii Resort Öne Çıkan Resim
Hawaii Resort Dış Mekan
Hawaii Resort Dış Mekan
Hawaii Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hawaii Resort
Plot N 80 Entebbe Rd - Nakawuka Rd Kawuku Busiiro, Entebbe

Hawaii Resort misafirlere Entebbe bölgesinde, göl üzerinde ve Victoria Gölü yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kiwamirembe Catholic Shrine ile 9,9 mi (15,9 km) ve Mildmay Uganda Hospital ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Entebbe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x