Hathaway On Hudson

East London
Hathaway On Hudson Genel
Hathaway On Hudson Öne Çıkan Resim
Hathaway On Hudson Dış Mekan
Hathaway On Hudson Dış Mekan
Hathaway On Hudson Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Hathaway On Hudson
5 Hudson Ave , East London

East London bölgesindeki Hathaway On Hudson misafirlere banliyöde, East London Museum ve Ann Bryant Art Gallery ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon The Cenotaph ile 2,2 mi (3,5 km) ve East London Jan Smuts Stadyumu ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Entertainment Room yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x