Chamberlain Guest House

East London
Chamberlain Guest House Genel
Chamberlain Guest House Öne Çıkan Resim
Chamberlain Guest House Dış Mekan
Chamberlain Guest House Dış Mekan
Chamberlain Guest House İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Chamberlain Guest House
61 Chamberlain Road , East London

East London bölgesindeki Chamberlain Guest House konaklamanızda East London Jan Smuts Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve East London Museum ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Ann Bryant Art Gallery ile 1,8 mi (2,8 km) ve The Cenotaph ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x