Hashtag 98

Andean Highlands, Medellin
Hashtag 98 Öne Çıkan Resim
Hashtag 98 Dış Mekan
Hashtag 98 Yerinde Yemek
Hashtag 98 Yerinde Yemek
Hashtag 98 Yerinde Yemek
Image More +49 fotoğraf
Hashtag 98
Carrera 41 # 10 - 37 Andean Highlands, Medellin

Hashtag 98 misafirlere Medellin (El Poblado) bölgesinde, Lleras Parkı yakınında ve Poblado Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel El Tesoro Alışveriş Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Santa Fe Mall (Alışveriş Merkezi) ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

AMENA, Hashtag 98 misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 98 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Habitación
Habitación M Superior
Habitación
Habitación S Superior
Room
Habitación Superior con sofacama y balcón
Room
Habitación Superior con bañera
Room
Habitación M Estándar con balcón
Room
Habitación S Estándar
Room
Oda (XL)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x