Hasara Guest House

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
Hasara Guest House Genel
Hasara Guest House Genel
Hasara Guest House Öne Çıkan Resim
Hasara Guest House Dış Mekan
Hasara Guest House Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hasara Guest House
No1, Wekunagoda Road Güney Sri Lanka Sahili, Galle

Hasara Guest House misafirlere Galle bölgesinde, plaj yakınında, St. Aloysius College ve Mahamodara Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Unawatuna Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Galle International Kriket Stadı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelde 20 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x