Harvey's Guest House

Islamabad
Harvey's Guest House Genel
Harvey's Guest House Öne Çıkan Resim
Harvey's Guest House Dış Mekan
Harvey's Guest House Yerinde Yemek
Harvey's Guest House Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Harvey's Guest House
House 111, Street 22, Sector F 10/2 Off Sumbal Road , Islamabad

Islamabad bölgesindeki Harvey's Guest House konaklamanızda, Golfa Sharif Mozolesi ve Saudi Pak Tower Building ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Margalla Hills National Park ile 3,2 mi (5,2 km) ve Fatma Cinnah Parkı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x