Harper Wahid hasyim Medan by ASTON

Sumatra, Medan
Harper Wahid hasyim Medan by ASTON Genel
Harper Wahid hasyim Medan by ASTON Öne Çıkan Resim
Harper Wahid hasyim Medan by ASTON Dış Mekan
Harper Wahid hasyim Medan by ASTON İç Mekan
Harper Wahid hasyim Medan by ASTON Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
Harper Wahid hasyim Medan by ASTON
PT. Surya Puncak Pratama Sumatra, Medan

Medan bölgesindeki Harper Wahid hasyim Medan by ASTON konaklamanızda, Rahmat International Wildlife Museum & Gallery ve Vihara Gunung Timur ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plaza Medan Fair ile 1,6 mi (2,5 km) ve Sun Plaza ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 89 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x