Harding Boutique Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Harding Boutique Hotel Genel
Harding Boutique Hotel Genel
Harding Boutique Hotel Genel
Harding Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Harding Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +63 fotoğraf
Harding Boutique Hotel
Galle - Matara Rd Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Ahangama bölgesindeki Harding Boutique Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Kabalana Plajı ve Midigama Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Unawatuna Plajı ile 8 mi (12,9 km) ve Mirissa Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPad ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Presidential Oda
Room
Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x