Green Corridor - Ahangama

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Green Corridor - Ahangama Genel
Green Corridor - Ahangama Öne Çıkan Resim
Green Corridor - Ahangama Dış Mekan
Green Corridor - Ahangama Dış Mekan
Green Corridor - Ahangama Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Green Corridor - Ahangama
Thushara, Munidas Mawatha Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Green Corridor - Ahangama misafirlere Ahangama merkezinde, Kabalana Plajı ve Uzun Tahta Bacakla Balık Tutma İskelesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Unawatuna Plajı ile 8,2 mi (13,3 km) ve Mirissa Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x