Happy Club Playa Flores

Batı Endülüs, Torremolinos
Happy Club Playa Flores Genel
Happy Club Playa Flores Genel
Happy Club Playa Flores Genel
Happy Club Playa Flores Genel
Happy Club Playa Flores Genel
Image More +30 fotoğraf
Happy Club Playa Flores
La Colina, 166 Batı Endülüs, Torremolinos

Torremolinos bölgesindeki Happy Club Playa Flores misafirlere deniz kıyısında, Pablo Ruiz Picasso Kültür Merkezi ve Kongre ve Sergi Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Carihuela ile 2,6 mi (4,2 km) ve Malaga Limanı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x