Apartment Club Playa Flores

Batı Endülüs, Torremolinos
Apartment Club Playa Flores Genel
Apartment Club Playa Flores Genel
Apartment Club Playa Flores Genel
Apartment Club Playa Flores Genel
Apartment Club Playa Flores Genel
Image More +53 fotoğraf
Apartment Club Playa Flores
Calle la Colina 164 Batı Endülüs, Torremolinos

Bu apart otel konaklamanızda Torremolinos bölgesinde, Aqualand Torremolinos ile 2,5 km (1,6 mi) ve La Carihuela ile 4,2 km (2,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Benalmadena Marinası ile 6,2 km (3,9 mi) ve Málaga Katedrali ile 13,8 km (8,6 mi) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için kuştüyü yorgan mevcuttur; ayrıca bir Büyük (Queen) Boy çekyat bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir 37-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x