Hapimag San Agustín

Gran Canaria, San Bartolome de Tirajana
Hapimag San Agustín Genel
Hapimag San Agustín Genel
Hapimag San Agustín Öne Çıkan Resim
Hapimag San Agustín Dış Mekan
Hapimag San Agustín Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hapimag San Agustín
Calle Los Jazmines 23 San Bartolomé de Tirajana Gran Canaria, San Bartolome de Tirajana

Hapimag San Agustín size San Bartolome de Tirajana merkezinde, San Agustín Plajı ile 3 dakika yürüyüş ve Paseo Costa Canaria ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Yumbo Alışveriş Merkezi ile 3,4 mi (5,4 km) ve Maspalomas Kum Tepeleri ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Restoranda Hapimag San Agustín misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, Küçük Mutfak
Apart
Apart Daire, Küçük Mutfak
Premium
Premium Apart Daire, Teras
Standard
Standard Apart Daire, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x