Apartamentos Cataleya

Gran Canaria, San Bartolome de Tirajana
Apartamentos Cataleya Öne Çıkan Resim
Apartamentos Cataleya Dış Mekan
Apartamentos Cataleya Dış Mekan
Apartamentos Cataleya Dış Mekan
Apartamentos Cataleya Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Apartamentos Cataleya
Los Gladiolos, 3 San Agustín Gran Canaria, San Bartolome de Tirajana

San Bartolome de Tirajana bölgesindeki bu apart otel misafirlere plaj yakınında, San Agustín Plajı ile Paseo Costa Canaria 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Maspalomas Kum Tepeleri ile 6,2 mi (10 km) ve Amadores Plajı ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sadece hafta içi verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x