HANZ Binh Duong Hotel Da Lat

Orta Vietnam, Phường 10
HANZ Binh Duong Hotel Da Lat Öne Çıkan Resim
HANZ Binh Duong Hotel Da Lat Dış Mekan
HANZ Binh Duong Hotel Da Lat Dış Mekan
HANZ Binh Duong Hotel Da Lat Dış Mekan
HANZ Binh Duong Hotel Da Lat Oda Manzaraları
Image More +20 fotoğraf
HANZ Binh Duong Hotel Da Lat
34/1 Hung Vuong, Ward 9 Orta Vietnam, Phường 10

Da Lat bölgesindeki HANZ Binh Duong Hotel Da Lat konaklamanızda, Bao Dai 1 Palace ve Lam Dong Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Da Lat Pazarı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Thien Vuong Pagodası ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda HANZ Binh Duong Hotel Da Lat misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

38 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x