Hanioti Village Resort

Thrace, Haniotis
Hanioti Village Resort Genel
Hanioti Village Resort Genel
Hanioti Village Resort Öne Çıkan Resim
Hanioti Village Resort Dış Mekan
Hanioti Village Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hanioti Village Resort
Hanioti, Halkidiki Thrace, Haniotis

Hanioti Village Resort misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Chaniotis Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pefkochori İskelesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Pefkochori Lagünü ile 4,4 mi (7 km) ve Port Glarokavos ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Main Restaurant ideal; otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x