Asteras Hotel

Thrace, Haniotis
Asteras Hotel Genel
Asteras Hotel Genel
Asteras Hotel Genel
Asteras Hotel Öne Çıkan Resim
Asteras Hotel Dış Mekan
Image More +147 fotoğraf
Asteras Hotel
Chanioti Thrace, Haniotis

Asteras Hotel konaklamanızda Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Chaniotis Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Pefkochori İskelesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pefkochori Lagünü ile 7,5 km (4,7 mil) ve Port Glarokavos ile 8,6 km (5,3 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Dubleks
Dubleks
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x