Hani Zisi Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Hania
Hani Zisi Hotel Genel
Hani Zisi Hotel Öne Çıkan Resim
Hani Zisi Hotel Dış Mekan
Hani Zisi Hotel Dış Mekan
Hani Zisi Hotel Dış Mekan
Image More +125 fotoğraf
Hani Zisi Hotel
Hania Teselya Ve Merkez Yunanistan, Hania

Hani Zisi Hotel misafirlere Volos bölgesinde, dağda ve Pelion Kayak Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Panagia Portarea Church ile 7,4 mi (11,8 km) ve At Adam Yolu ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Hani Zisi Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Şömine, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x