HANG LOOSE COTTAGE

Gizzeria
HANG LOOSE COTTAGE Dış Mekan
HANG LOOSE COTTAGE Dış Mekan
HANG LOOSE COTTAGE Dış Mekan
HANG LOOSE COTTAGE Dış Mekan
HANG LOOSE COTTAGE Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
HANG LOOSE COTTAGE
Contrada Jacona , Gizzeria

Gizzeria bölgesindeki bu daire otel misafirlere havaalanı bağlantılı, Gizzeria Lido ve Bastion of the Knights of Malta ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Emotion Spa ile 4,2 mi (6,8 km) ve Lungomare "Falcone - Borsellino" di Lamezia Terme ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları izlenebilen bir 32-inç Akıllı televizyonlar var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 4 spa küveti keyfi sürebilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Kır Evi, 2 Yatak Odası, Mutfak, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, 3 Yatak Odası, Veranda, Havuz Manzaralı
Room
Family Kır Evi, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x