B&B Villa del Sole

Gizzeria
B&B Villa del Sole Öne Çıkan Resim
B&B Villa del Sole Dış Mekan
B&B Villa del Sole Dış Mekan
B&B Villa del Sole Dış Mekan
B&B Villa del Sole Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B Villa del Sole
Via Comunelli, 25 , Gizzeria

Gizzeria bölgesindeki B&B Villa del Sole konaklamanızda Bastion of the Knights of Malta ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Emotion Spa ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gizzeria Lido ile 2,8 mi (4,5 km) ve Abbazia Benedettina ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x