Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall

Highveld Ridge, Randburg
Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall Öne Çıkan Resim
Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall Dış Mekan
Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall Yerinde Yemek
Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall Banyo Tipleri
Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall
4 Argyle Ave Highveld Ridge, Randburg

Randburg bölgesindeki Hands On Retreat and Sleep Spa Craighall konaklamanızda, Delta Parkı ve Hyde Park Corner ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 7,8 mi (12,5 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş ve derin küvetler bulunur.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x