D'ambiance Tours Hotel & Spa

Highveld Ridge, Hyde Park
D'ambiance Tours Hotel  & Spa Genel
D'ambiance Tours Hotel  & Spa Öne Çıkan Resim
D'ambiance Tours Hotel  & Spa Dış Mekan
D'ambiance Tours Hotel  & Spa Dış Mekan
D'ambiance Tours Hotel  & Spa Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
D'ambiance Tours Hotel & Spa
24 2nd Rd Highveld Ridge, Hyde Park

D'ambiance Tours Hotel & Spa misafirlere Sandton (Hyde Park) bölgesinde, Nelson Mandela Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Sandton Kongre Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Sandton City Alışveriş Merkezi ile 4,6 km (2,8 mi) ve Witwatersrand Üniversitesi ile 10,2 km (6,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve lobide kahve servisi vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit
Standard
Standard Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x