Hanamaki Onsen Hotel Koyokan

Tohoku, Hanamaki
Hanamaki Onsen Hotel Koyokan Öne Çıkan Resim
Hanamaki Onsen Hotel Koyokan İç Mekan
Hanamaki Onsen Hotel Koyokan İç Mekan
Hanamaki Onsen Hotel Koyokan İç Mekan
Hanamaki Onsen Hotel Koyokan Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Hanamaki Onsen Hotel Koyokan
1-125 Yumoto Tohoku, Hanamaki

Hanamaki bölgesindeki Hanamaki Onsen Hotel Koyokan konaklamanızda, Hanamaki-onsen Gül ve Bitki Bahçesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Hayama Tapınağı ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Hanamaki Koiki Parkı ile 2,6 mi (4,2 km) ve İngiliz Plajı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Wakyo restoranı ideal, bu restoran Çin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 138 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan vücut bakımı ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Kaplıca, spor salonu ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Traditional
Traditional Oda
Room
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x