Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki

Tohoku, Hanamaki
Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki Genel
Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki Öne Çıkan Resim
Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki İç Mekan
Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki İç Mekan
Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki
1-125 Yumoto Tohoku, Hanamaki

Hanamaki bölgesindeki Hanamaki Onsen Hotel Hanamaki konaklamanızda, Hanamaki-onsen Gül ve Bitki Bahçesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Hayama Tapınağı ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Hanamaki Koiki Parkı ile 2,6 mi (4,2 km) ve İngiliz Plajı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Hayama restoranı Japon mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 102 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x